id="histats_counter">

TERMENI ȘI CONDIȚII

Termeni și condidiții

Acest site este administrat de Doina Cotfas Pfa cu sediul profesional : Municipiul Toplița Str. Ștefan Cel Mare nr 110 Tel: 0740285191 Harghita Cui: 27166278 Inregistrat la Registrul Comerțului F19/893/13.07.2010

Cumpărătorul care plasează o comandă online de pe acest site va fi informat prin e-mail sau telefonic atunci când comanda se va expedia. Termenul de procesare este de 24 de ore de la plasarea comenzii și confirmarea comenzii cumpărătorului prin telefon în cursul zilelor lucrătoare și 2-3 zile în weekend. Pentru o comandă care are solicitat transportul prin poșta română, timpul de livrare este cuprins între 3-7 zile lucrătoare. Iar o comandă expediată prin curier va ajunge la destinatar în 2-3 zile maxim .

Dacă un produs este deteriorat se poate returna în maxim 14 zile de la primirea comenzii. La cerere se vor rambursa banii într un cont indicat de cumpărător sau se va schimba produsul în limita stocului disponibil. Cheltuielile de transport vor fi suportate de către vânzător în acest caz. Cadourile bonus primite dacă nu va plac nu se schimba.

Dacă un produs nu vă place  în urma primirii produsului se va păstra ambalajul intact și produsul nefolosit și în termen de 14 zile se poate returna , cumpărătorul suportând cheltuielile de transport, iar banii se vor restitui într-un cont indicat de cumpărător.

Vânzătorul are responsabilitatea e a expedia comenzile la timp iar dacă un produs nu mai există pe stoc din cel comandat va anunța cumpărătorul fără să expedieze produse asemănătoare cu cele prezentate. Plata se va putea face sau ramburs odată cu primirea coletului sau online.

Produsele bonus ce însoțesc promoțiile nu pot fi returnate sau schimbate.

Soluționarea litigiilor dacă este nevoie se va putea face la : https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage.

Administratorul site-ului își asumă dreptul de a modifica conținutul acestui articol denumit Termeni și condiții fără a notifica persoanele care navighează acest site. Serviciul de vânzare și cumpărare dintre acest site și cumpărător este reglementat în ordonanța Guvernului nr 130/2000 în ceea ce privește protecția consumatorului în raport cu serviciile la distanță. Orice persoană care a solicitat o ofertă și s-a decis să renunțe la ea, fără să fie invocat nici un motiv, în termen de 5 zile lucrătoare de la punerea comenzii se va anula comanda fără nici o obligație din ambele părți. Prin folosirea acestui site și plasarea unei comenzi orice utilizator își declară acordul Termenilor și Condițiilor exprimate pe site. Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica oricând sau întrerupe postările și prețurile fără a notifica utilizatorii.

Dacă există întrebări sau nelămuriri vom răspunde în timp util pe e-mail ul cotfasdoina@gmail.com sau prin formularul de contact expus pe pagina Contact.

Acest site folosește cookies pentru buna funcționare a serviciilor.